Bun venit, Dan Petrescu !

Dan Petrescu este începând de astăzi, oficial, antrenorul principal al formației ASA Tîrgu-Mureș, iar Bogdan Mara va ocupa funcția de președinte executiv. Cei doi au fost prezentați în cadrul unei conferințe de presă, la care au participat reprezentanți ai Consiliului Director al clubului, dar și căpitanul roș-albaștrilor, Gabi Mureșan care, cu această ocazie, a anunțat că va continua să evolueze pentru ASA Tîrgu-Mureș.

„Mă bucur că sunt aici la Tîrgu-Mureș. Am dat curs ofertei venite și am acceptat postura de antrenor principal. Țin să-i felicit pe cei de la ASA Tîrgu-Mureș pentru performanța obținută în sezonul recent încheiat. Este clar că pretențiile au crescut, presiunea este mult mai mare, sper ca și jucătorii care vor rămâne să înțeleagă acest lucru. Toată lumea va dori să ne învingă. Sper să aduc rezultatele pe care le dorește orașul, conducerea. Mi s-a acordat încredere, este foarte greu la început și greu să repetăm performanța de anul trecut, dar nu imposibil. Trebuie să fim o familie și la bine și la greu, mai ales la greu, pentru că atunci se văd marile caractere” – Dan Petrescu, antrenor principal ASA Tîrgu-Mureș.

„Țin să mulțumesc conducerii care mi-a propus să fac parte din acest proiect interesant. ASA a reușit o performanță extraordinară. Acum, împreună cu Dan și cu jucătorii care vor veni sperăm să formăm o echipă competitivă. Important este pentru noi ca jucătorii care au dus greul anul trecut să rămână alături de echipă. Apoi, avem o listă cu o serie de jucători pe care dorim să-i aducem la Tîrgu-Mureș și care să ne ajute și să formăm o echipă care să lupte pentru un obiectiv îndrăzneț. Cu toții ne dorim mult mai mult, dar nu trebuie să devină o obsesie să câștigăm titlul. Sperăm să fim cât mai în față, în campionat și în cupele europene. Restul vom spune pe teren” – Bogdan Mara, președinte executiv ASA Tîrgu-Mureș.

Primul câștig al echipei este chiar căpitanul formației, Gabi Mureșan, care a confirmat că va rămâne și în sezonul viitor la ASA Tîrgu-Mureș.

„Mulțumesc conducerii că a adus la ASA un staff experimentat, care ne va ajuta să ne îndeplinim obiectivele de anul acesta. Vom avea un an foarte greu, suntem conștienți cu toții de acest lucru, dar prin multă muncă și seriozitate sperăm să ne îndeplinim obiectivele. Aștept și restul colegilor să ni se alăture și să formăm o echipă puternică.” – Gabi Mureșan, căpitan ASA Tîrgu-Mureș.

Bun venit Dan Petrescu și Bogdan Mara la ASA Tîrgu-Mureș și rezultate excelente !

În zilele următoare vă vom ține la curent cu toate informațiile oficiale legate de sosirile sau plecările unor jucători. Dan Petrescu a condus deja primele antrenamente la ASA Tîrgu-Mureș, împreună cu staff-ul format din: Emilian Caras și Valeriu Bordeanu, secunzi, Patrik Lăzărescu, preparator fizic și Dumitru Stângaciu, antrenor cu portarii.

La primele două antrenamente au fost prezenți: Stăncioiu, Fejer, Viciu, M. Constantin, Bejan, Voiculeț, Feussi, Sbârcea, Răzvan Stoica, Candrea, Păcurar, Teut și Dan Bucșa, acesta din urmă evoluând în ultimii ani la U-Cluj și Gyor. Restul jucătorilor vor sosi în cursul următoarelor zile.