Cristian Pustai, noul antrenor al echipei

Noul antrenor principal al echipei ASA Tîrgu-Mureș este Cristian Pustai. Tehnicianul, în vârstă de 46 de ani, a mai pregătit de-a lungul carierei sale formațiile Gaz Metan Mediaș (2007-2013) și Pandurii Tg. Jiu (2013-2014). Ca jucător a evoluat pentru Gaz Metan Mediaș, Unirea Alba Iulia și Chimica Târnăveni.

Cristian Pustai va conduce în această după-amiază antrenamentul formației, la baza de pregătire de la Academia de Sport.

Iată ce a declarat tehnicianul, pentru site-ul oficial al clubului:

„Am ales Tîrgu-Mureș-ul pentru că aici eu mă simt ca acasă, de la Mediaș fiind 45 de minute de mers cu mașina. Despre echipă și despre obiective mă voi pronunța puțin mai încolo. Până acum au avut un parcurs foarte bun. Trebuie să-i mulțumesc lui Adi Falub, pentru munca sa, împreună cu echipa au făcut 15 puncte. Să sperăm că și în cele 8 etape rămase din tur, în care vom întâlni echipe din prima parte a clasamentului, vom menține același parcurs bun.”

Noul antrenor principal al echipei noastre va fi prezentat oficial în cadrul unei conferințe de presă, în zilele următoare, premergătoare partidei cu CFR Cluj.