Dario Bonetti, noul antrenor principal

Dario Bonetti a semnat în această după-amiază contractul de antrenor principal al formației noastre, valabil pentru acest sezon competițional, cu posibilitate de prelungire. Italianul, în vârstă de 54 de ani, va pregăti începând de săptămâna viitoare lotul roșu-albastru.

Un foarte cunoscut fundaș central al fotbalului italian, Bonetti a evoluat la formații de tradiție din peninsulă, precum Brescia, Sampdoria, AS Roma, Milan, Verona sau Juventus, încheindu-și cariera la SPAL Ferrara. A jucat în 287 de partide în Serie A, și a câștigat în 1990 Cupa UEFA, cu Juventus. Are și două prezențe în tricoul squadrei azzurra.

Cariera de antrenor și-a început-o în 1999, la Sestrese, continuând la Dundee United, Potenza, Sopron, Gallipoli, Juve Stabia, Dinamo (2009 și 2012) și naționala Zambiei.

„Mă bucur că am semnat cu ASA Tîrgu-Mureș. Pentru mine este o nouă provocare, o luptă din care doresc să ieșim împreună, învingători. Avem mult de muncă, de construit o nouă echipă, dar am văzut că am alături oameni pricepuți, care fac totul posibil ca echipa să se mențină în prim-plan” – Dario Bonetti, antrenor principal ASA.

Din staff-ul tehnic va face parte și Claudio Bozzini, în calitate de antrenor secund. Bozzini a evoluat pe postul de portar, la formații ca Inter Milano, Cairese, Licata, Carbonia, Potenza, Ravenna, Como. Face echipă de mai mulți ani cu Dario Bonetti.

ASA Tîrgu-Mureș le spune bun venit și le urează mult succes !